LET’S MAKE NOISE TOGETHER: SKYD AFSLUTNINGSDAGEN I GANG MED MUSIKALSK LARM PÅ MIDTBYENS TORVE

Der skal laves larm i gaden, når Music City Aarhus 2022 takker af! På musikalsk vis indtager Aarhus Musikskole, Musikskolen Laura og The Wild Troublemakers tre af byens centrale torve for at skabe fest og farver – og du kan være med!

LET’S PLAY TOGETHER er titlen på den officielle afslutning på Music City Aarhus 2022, der i år har fejret musiklivet i Aarhus. På afslutningsdagen handler det om, at alle kan spille og synge med. Klokken 12 går det løs! Til at skyde dagen i gang starter musikfesten på midtbyens torve, hvor tre aarhusianske musikforeninger giver den én over armen med trompeter, trommer, og hvad gaderne ellers kan rumme af opsigtsvækkende musicering i bedste karnevalstil. Og det bedste er, at alle kan være med!

Find dit horn frem og blæs med i Aarhus Musikskoles 100xHorn på Klostertorvet, spil med i en sjov og fantasifuld stomp-session sammen med Musikskolen Laura på Lille Torv, eller gå med i The Wild Troublemakers’ New Orleans-optog. Det bliver festligt, sjovt og musikalsk på den larmende måde, og alle aldre og musikalske niveauer er velkomne.

100xHorn, Aarhus Musikskole
Spiller du et blæseinstrument, og vil du være med til at blæse Music City Aarhus 2022 ud sammen med 100 børn fra Aarhus Kommunes skoler? Så kom på Klostertorvet, hvor Aarhus Musikskole sammen med alle de fremmødte vil spille enkle numre for blæsere. Der vil være letlæselige noder på torvet, så alle, der møder op med deres instrument, kan være med.

Sted: Klostertorvet

Stomp, Musikskolen Laura
Musikskolen Laura samler spilleglade børn, unge, voksne, musikskoleelever og alle, der kommer forbi på Lille Torv, og laver et KÆMPE STOMP-band! STOMP-mester og percussion-ekspert Thomas Ousager styrer rytmerne, og sammen vil vi fejre Aarhus som musikby 2022 i en stor fælles rytmisk fest! Som en del af det aarhusianske musikliv er Musikskolen Laura med i flokken der trommer dagen i gang med en helt masse rytme, lyd og fællesskab, så kom og vær med – LET’S MAKE NOISE TOGETHER!

Sted: Lille Torv

New Orleans-optog med brassband, The Wild Troublemakers
The Wild Troublemakers spiller musik fra New Orleans. De spiller af ren kærlighed til musikken, kulturen og selve byen i den amerikanske sydstat Louisiana. Uge efter uge præger brass-musikken byens vibrerende og dansende kultur. Det er perlekæder, fjerdragter, fest og farver! Ved afslutningen på Music City Aarhus 2022 får The Wild Troublemakers besøg af Dansestudiet Aarhus, som vil være med til at skabe en stemning helt i top, når de laver en vaskeægte New Orleans second line parade.

Selvom det er mere end ti år siden, orkanen Katrina hærgede i New Orleans, er byen stadig mærket af katastrofen. The Wild Troublemakers er et band under foreningen ”NOLA” (New Orleans, Louisiana), hvis indtjening ubeskåret går til at ’betale tilbage’ og hjælpe med at bevare den fantastiske og unikke musikkultur i New Orleans.

The Wild Troublemakers består af nogle af Aarhus’ fineste musikere, herunder Dennis Ahlgren, Kasper Brinck, Marianne Lewandowski, Scott West, Torben Jensen, Johan Lyhne, Andreas Brinck og mange, mange flere!

Sted: Pustervig Torv

Fakta om arrangementet

  • Tid: Lørdag d. 17. december kl. 12:00-12:30
  • Steder: Aarhus Musikskole på Klostertorvet, Musikskolen Laura på Lille Torv og The Wild Troublemakers på Pustervig Torv
  • LET’S MAKE NOISE TOGETHER arrangeres af Music City Aarhus 2022 i samarbejde med Aarhus Musikskole, Musikskolen Laura og The Wild Troublemakers i anledning af LET’S PLAY TOGETHER – den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022

Flere nyheder

Aarhus’ nykomponerede børnesang udgives som noder til alle folkeskoler i byen

‘Solens sang’ er navnet på byens nye børnesang, som blev komponeret af sanger, producer og sangskriver Katrine Stochholm samt en række skolebørn i foråret 2022. Sangen blev fremført for første gang for Dronningen til Hendes Majestæts Regeringsjubilæum i Mindeparken den 3. juni, og nu bliver sangen udgivet som noder og uddelt til alle folkeskoler i byen.

Læs mere »
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.