Lovely Spaces 1.0

Lovely Spaces 1.0

Kom og få en spændende og anderledes oplevelse på Radar: Lovely Spaces præsenterer immersiv teknologi på en ny, gæstfri måder, og alle er velkomne!

Nu åbner Lovely Spaces deres første event: en transmedial festival, der fokuserer på immersive medier og samskabelse. I løbet af et tredages ophold på Radar vil fire komponister installere et 360 grader lyd- og lysdesign, så publikum får mulighed for at opleve teknologier, der inviterer til nye måder at erfare og forstå virkeligheden på.

Lovely Spaces 1.0 er en kærlig happening, der skal åbne op for et gæstfrit rum for alle jordboere. Begivenheden er opstået i et samarbejde mellem fire internationale komponister, der alle ønsker at gøre immersive medier anvendelige til et lavt budget, så teknologi kan gøres mere tilgængeligt for kreativ brug og derved pleje et fællesskab for rumlige lydskabelser i Aarhus.

Komponister:
Tanis Harald Degn Nielsen (DK)
Sophia Sagaradze (GE)
Andreas Brink Pedersen (DK)
Ewoud Van Eetvelde (BE)

Det fulde line-up offentliggøres senere.

Der er begrænset antal billetter til eventet.

Arrangementet er organiseret af Lovely Spaces, Aarhus Lydforening (ALF) og RADAR og støttet af Aarhus Unge Tonekunstnere (AUT), KODA kultur, Music City Aarhus 2022, Statens Kunstfond og Aarhus Kommune, PUKK.

Grafisk design af Grotezk Studio.

Tags:


Torsdag d. 15. september kl. 20:00
Radar, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Billetpris: 90 kronerLæs mere på Radars hjemmeside HER.
Følg med i Facebookeventet HER.