Music City Aarhus Let's Come Together

Music City Aarhus 2022 inviterer hele byen til gratis musikalsk forfest i Ridehuset

Den 18. september slår Music City Aarhus 2022 Ridehusets døre op til en eftermiddag og aften med gratis koncerter og talk under titlen Let’s Come Together.

Når året skifter til 2022, kan Aarhus kalde sig Music City Aarhus 2022. Men allerede nu markerer musikbyåret den nye titel ved at invitere byens borgere til et folkeligt musikarrangement i hjertet af Aarhus. Arrangementet skal slå de første takter an for et helt år med fokus på at samle byens borgere om musikken.


“Den 18. september tyvstarter vi på musikbyåret med en foræring til byens musikelskere. Let’s Come Together er en invitation til at tage forskud på de mange særlige musikalske oplevelser, som 2022 kommer til at byde på,” fortæller Jesper Mardahl, sekretariatsleder ved Music City Aarhus 2022.


På scenen kan lytteren blandt andet opleve den succesfulde Aarhus-duo, Sko/Torp, et af byens fremadstormende talenter, jazzsangerinden Karmen Rõivassep samt besøg fra færøske Teitur, der gæster Ridehuset i dagens anledning.

”Vi er glade for, at vi nu kan begynde at fortælle byens borgere om det kommende musikbyår. Derfor håber vi at mange vil lægge vejen forbi Ridehuset lørdag d. 18. september og være med til at starte musikbyåret med fuld musik,” udtaler Astrid Elbek, forperson i styregruppen for Music City Aarhus 2022


Dagens fulde program bliver løbende offentliggjort op mod arrangementet. Men allerede nu understreger Music City Aarhus 2022, at der er fokus på byens mangfoldige musikliv og artister, der samler byens borgere. Let’s Come Together er nemlig ikke alene navnet på arrangementet i Ridehuset, men også musikbyårets tema, der kommer til at indramme året ved at lægge et særligt fokus på fællesskabet om musikken efter halvandet år “hver for sig” under coronapandemien.


Let’s Come Together er præsenteret i samarbejde med Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune.

Vil du vide mere om arrangementet eller bringe en artikel om pre-eventet eller musikbyåret?

Kontakt vores presseansvarlige, Vera Løvø Giver, på vera@musiccityaarhus2022.dk.

MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.