Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden

Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden

Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden” er et helt nyt værk skabt af Anna Rieder og Viola Faber.

“Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden” er et helt nyt musikalsk værk skrevet og komponeret af Anna Rieder og Viola Faber. Med værket skaber Rieder og Faber et fællesskabsløftende og omsorgsfuldt univers. Gennem deres musik og tekster udforsker de en sommerlig lethed, hvor ensomheden til tider kravler frem fra under lun hud og op ad kondensdrybbende ølflasker.

“Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden” er et litterært videoværk med animationer af Signe Dige, som udstilles d. 1. og 2. september på Kunsthal Aarhus..

Om Anna Rieder
Anna Rieder (f. 1993) debuterede i 2020 med digtsamlingen “Hindebæger”. Lige nu er hun aktuel med “Hjertet er en fold med heste”, skrevet sammen med Sidsel Ana Welden – samme forfatter, som hun skrev tre ømhedsaktivistiske pjecer til læger i psykiatrien med i 2020.

Om Viola Faber
Viola Faber (f. 1997) udgav sit debutalbum “Portrætter” i september 2021. Faber læser på Rytmisk Musikkonservatorium i København og arbejder på sit andet album.

Om Krydsfelt
“Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden” er produceret som en del af det tværkunstneriske initiativ Krydsfelt, der er startet af musiker og lydkunstner Marie Koldkjær Højlund (Kh Marie) og kulturproducent Christine Byriel. Værket er støttet af Kirsten og Gunnar Fonden og er en del af Music City Aarhus 2022.

Du kan læse mere om Krydsfelt på www.ikrydset.dk.

Tags:


Torsdag d. 1. til fredag d. 2. september
Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus C
Gratis entréLæs mere HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.