Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden

Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden

Ømhed og lethed er i centrum, når forfatter Anna Rieder og musiker Viola Faber præsenterer et helt nyt værk på Alter Festival.

“Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden” er et helt nyt musikalsk værk skrevet og komponeret af Anna Rieder og Viola Faber. Med værket skaber Rieder og Faber et fællesskabsløftende og omsorgsfuldt univers. Gennem deres musik og tekster udforsker de en sommerlig lethed, hvor ensomheden til tider kravler frem fra under lun hud og op ad kondensdrybbende ølflasker.

“Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden” iscenesættes på Alter Festival af Lin Wichmann Melkane lørdag den 27. august 2022.

Om Anna Rieder
Anna Rieder (f. 1993) debuterede i 2020 med digtsamlingen “Hindebæger”. Lige nu er hun aktuel med “Hjertet er en fold med heste”, skrevet sammen med Sidsel Ana Welden – samme forfatter, som hun skrev tre ømhedsaktivistiske pjecer til læger i psykiatrien med i 2020.

Om Viola Faber
Viola Faber (f. 1997) udgav sit debutalbum “Portrætter” i september 2021. Faber læser på Rytmisk Musikkonservatorium i København og arbejder på sit andet album.

Om Krydsfelt
“Når solen ikke skinner, vender solsikkerne hovederne mod hinanden” er produceret som en del af det tværkunstneriske initiativ Krydsfelt, der er startet af musiker og lydkunstner Marie Koldkjær Højlund (Kh Marie) og kulturproducent Christine Byriel. Værket er støttet af Kirsten og Gunnar Fonden og er en del af Music City Aarhus 2022.

Du kan læse mere om Krydsfelt på www.ikrydset.dk.

Tags:


Lørdag d. 27. august
Alter Festival, Tage Hansens Gade 2, 8000 Aarhus C
Billet til lørdag: 250 kroner
Billet til alle dage: 495 kronerLæs mere HER.
Følg med i Facebookeventet for Alter Festival HER.