Open call: Gademusik til den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022

OBS: Der er ikke længere åbent for ansøgninger.

Kender du nogen, der kan lave larm i Aarhus’ gader – musikalsk larm vel at mærke? Som kan tromme, trutte eller trampe, så det kan høres flere gadehjørner væk? Så er der nu mulighed for at blive en del af den officielle afslutning af byens musikår – Let’s Play Together!

Let’s Play Together er titlen på den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022, der i år har fejret musiklivet i Aarhus. Afslutningen, der finder sted lørdag den 17. december, inviterer hele byen til ikke blot at lytte men at spille med til blandt andet kæmpe fællessangsarrangement på Bispetorvet, til jamsessions med markante Aarhus-musikere på en række af byens barer og meget mere.

Til at skyde dagen i gang starter vi musikfesten på midtbyens torve, hvor nogle af byens musikforeninger giver den én over armen med trompeter, trommer og hvad gaderne ellers kan bære af opsigtsvækkende musicering i bedste karnevalstil.

Men flere af torvene mangler stadig musikere!

Så kunne du, din forening, dit sambaorkester, garde, stomphold, råbekor eller noget helt femte have lyst til at være med til at fyre op under et brag af en musikdag i Aarhus, så skriv til info@musiccityaarhus2022.dk. Der er økonomi, omtale og én på opleveren til dem, der vil være med!

Let’s Play Together

Flere nyheder

Aarhus’ nykomponerede børnesang udgives som noder til alle folkeskoler i byen

‘Solens sang’ er navnet på byens nye børnesang, som blev komponeret af sanger, producer og sangskriver Katrine Stochholm samt en række skolebørn i foråret 2022. Sangen blev fremført for første gang for Dronningen til Hendes Majestæts Regeringsjubilæum i Mindeparken den 3. juni, og nu bliver sangen udgivet som noder og uddelt til alle folkeskoler i byen.

Læs mere »
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.