OPPENHEIMER FESTIVAL 2022

OPPENHEIMER FESTIVAL 2022

Spred ordet, tag dine venner med og få en medrivende aften i selskab med Oppenheimer! Festivalen, hvor udvalgte upcoming artister giver publikum en forsmag på, hvad man kan forvente af fremtidens danske musik.

Efter 3 års pause vender Oppenheimer Festival tilbage til Radar. Festivalen byder på en aften fyldt med musik fra de bedste upcoming artister på den danske scene. Ansøgningsrunden er lukket, og lyttejuryen er i fuld gang med at finde de artister, der skal spille på årets festival. Publikum kan forvente et spændende line-up af spirende talenter.

Om Oppenheimer Festival
Blandt hundredevis af ansøgere udvælges der hvert år 5-6 bands, som skal spille på endagsfestivalen. Et udvalg af musikbranchens bedste folk lytter ansøgningerne igennem og udpeger hvilke bands, der bliver tilbudt en showcase på festivalen. Samtidig får artisterne mulighed for at møde og netværke med et stærkt hold af folk fra den allerede etablerede musikbranche. Tidligere har Oppenheimer præsenteret bands som Duné, Zar Paulo, The Blue Van, Fallulah, Sonja Hald, Velvet Volume og Aksglæde.

Hvis du kan lide ny, upcoming danskproduceret musik, er Oppenheimer Festival for dig!

*Mere info om line-up og billetsalg kommer senere!

Tags:


Fredag d. 16. september kl. 19:30
Radar, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Mere info om billetsalg kommer senere.

Dørene åbner kl. 19:00Læs mere på Radars hjemmeside HER.

Følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.