Ridehus1 Takeover

Ridehus1 takeover

Ridehus1 Takeover

Aarhus Volume forvandler Ridehuset til et venue og kulturhus med til glæde for alle, der har savnet store koncerter, fede fester og hyggelige aftener. Musikprogrammet præsenterer nye spirer og internationale navne fra vækstlaget.

I sommeren 2021 overtog Aarhus Volume Ridehuset og satte rammerne for 4 ugers fest, koncerter, kunst og kultur med mere end 10 tusinde gæster. I 2022 kulturforeningen succesen og vender tilbage!

Denne gang forvandles Ridehuset til et venue og kulturhus til glæde for alle jer der har savnet store koncerter, fede fester og hyggelige aftener. På scenen kan man opleve alt fra internationale navne til de helt nye spirer i vækstlaget. Derudover kommer festivalen til at byde på alverdens kulturelle oplevelser, heriblandt graffitikunst og filmvisninger. Aarhus Volume præsenterer Ridehus1 Takeover i samarbejde med en række af byens kulturaktører, som er gået sammen om at skabe indholdet for disse 3 magiske uger.

OBS: Programmet består af en lang række forskellige arrangementer. Husk derfor at undersøge på de enkelte begivenheder om der er krav om billet eller om arrangementet er gratis.

Læs mere på Aarhus Volumes Facebookside.

Foto: Johan Adrian Buus

Tags:


Fredag den 4. marts - lørdag den 19. marts
Ridehuset, Vester Allé 1, 8000 Aarhus C


Ridehus 1 Takeover er støttet af Music City Aarhus 2022.

Læs mere om program og billetinfo via Aarhus Volumes hjemmeside.