ROXY JULES & Jacob Bellens

ROXY JULES & Jacob Bellens

Kom til en spændende dobbeltkoncert med to dygtige sangskrivere, når Viruphuset endnu engang slår dørene om til en musikalsk aften i Hjortshøj.

En garvet dansk musiker og et ungt popnavn fra Berlin mødes i Hjortshøj og giver hver især en 60 min. koncert.

Jacob Bellens
Jacob Bellens er kendt for sine dybe og reflekterende tekster samt hans karakteristiske og iørefaldende vokal. Dette kombinerer han med moderne pop-produktioner, der tør lege med forskellige genrer. Til koncerten i Viruphuset kan publikum glæde sig til at opleve en del af af de nye sange samt en række udvalgte numre fra hans lange karriere. Den København-baserede musiker har for længst bevist sit værd på den danske musikscene. Han debuterede i 2012 med albummet The Daisy Age, og siden da har han udgivet yderligere fire solo-albums. Før det var han aktiv med sine bands Murder og I Got You on Tape. Det seneste album, My Heart Is Hungry And The Days Go By So Quickly, udkom sidste år og modtog flotte anmeldelser. Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan den ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere.

ROXY JULES
ROXY JULES er på en gang støvet, insisterende og beskidt og smukt, skrøbeligt og porøst. Musikken er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj og distortede guitarer, der smyger sig legende og kontrastfyldt omkring sanger Julie Runas vokal og tekster. Runa leger nemlig hele tiden med at lade modsætninger kollidere, fordi det er sådan, hun oplever sig selv og sit eget liv. Det er fyldt af modsætninger, hvor hun den ene dag drømmer om mere ro for allerede dagen efter at jagte vildskaben og kaos i en rus af rastløshed. ROXY JULES har udgivet fire albums og senest en EP. Inspirationen finder ROXY JULES i bands som Sonic Youth og My Bloody Valentine. Men ROXY JULES skaber sit eget udtryk og har en mere elektronisk tilgang til støjrocken.

Dørene åbner kl. 19, koncertstart kl. 20.

Koncerten er støttet af Aarhus Kommune, Statens Kunstfond og Music City Aarhus 2022.Lørdag d. 19. november kl. 20:00
Viruphuset, Virupvej 73, 8530 Hjortshøj
Almindelig billet: 150 kroner
Pris for studerende: 70 kroner
Køb billet HER.

Dørene åbner kl. 19:00


Følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.