Salling
Fotografi af

Salling Fondene donerer 2 millioner til Music City Aarhus 2022

Når året skifter til 2022, skal Aarhus danne ramme om et ekstraordinært år med musikalsk fortegn. Det bakker Salling Fondene op om med en donation på 2 millioner kroner.

Salling Fondene har doneret 2 millioner kroner til Aarhus’ kommende musikbyår. Der skal byen nemlig bære titlen Music City Aarhus 2022. Et af musikbyårets vigtige formål er at styrke musiklivet til glæde for alle Aarhus’ borgere og besøgende.

“Musikken har stor betydning for befolkningen, og vi er meget glade for at kunne være med til at realisere Music City Aarhus 2022’s flotte initiativ om at samle byens borgere om musikken,” udtaler Karin Salling.

I 2020 svarede 37% af aarhusianerne ifølge en undersøgelse udarbejdet af Epinion for Aarhus Kommune, at kulturen er den vigtigste årsag til, at Aarhus er en god by at bo i. Under coronapandemien har kulturlivet stået stille hen, og derfor er et år med fokus på musikken med til at markere, at Aarhus er en musikby med et stærkt kulturelt fællesskab.

“Det har stor betydning, at Salling Fondene har valgt at støtte virkeliggørelsen af musikbyåret. Det er vi meget stolte af, og vi ser det som en tydelig tilkendegivelse af projektets værdi,” siger Jesper Mardahl, sekretariatsleder ved Music City Aarhus 2022.

Om Music City Aarhus 2022

Music City Aarhus 2022 er hele Aarhus’ musikbyår, dedikeret til at genstarte musiklivet, bygge bro mellem kultur- og erhvervsliv og samle byens borgere om musikken. Music City Aarhus 2022 arbejder som en del af Aarhus Kommunes kulturpolitik for 2021-2024 for at styrke byens vækstlag og talentudvikling, styrke samarbejdet mellem byens etablerede aktører samt for skabelsen af særlige musikarrangementer i samarbejde med erhvervslivet, byens øvrige kulturinstitutioner og etablerede musikaktører samt på tværs af kommuner og region.

KONTAKT

Vera Løvø Giver

Kommunikations- og markedsføringsansvarlig

vera@musiccityaarhus.dk

60 24 29 64

MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.