Same difference. Vi spejler os i hinandens forskellighed

Same difference. Vi spejler os i hinandens forskellighed

Kom og oplev de tre artister Alan Roy Scott, Lalou og idaBjörg, der under mottoet “Let’s come together” har skabt et projekt, der vil tage publikum med på tre musikalske rejser.

De tre artister, der kan høres ved to koncerter i juni, tager i dette projekt udgangspunkt i et fælles omdrejningspunkt: at dykke ned i fortællinger om det at være menneske og indse, at vi alle er del af noget fælles større. Alan Roy Scott , Lalou  og idaBjörg byder ind med deres forskellige kulturelle oprindelser og tilgange til sangskrivning, som smelter sammen i deres performance. De vil både optræde sammen og hver for sig på skift. Indholdet kredser om diversitet som en styrke og lader forskellige kulturer mødes, bundet sammen af musikken. Artisterne vil kombinere deres solo-performance med historiefortælling og give et indblik i deres måde at gå til sangskrivning på. Publikum inddrages i samtale, sang og dans.

Koncerterne er lavet i samarbejde med ARoS Kunstmuseum og Virksomhedsfællesskabet Kollektivbyen.

Hvor og hvornår?

18. juni 2022 KL 15 i Kollektivbyen, Gudrunsvej 78, st. 8220 Brabrand (Entré 60 Kr)

19. juni 2022 KL 15 på ARoS, Aros Allé 2, 8000 Århus C (Entréen er til kunstmuseet

idaBjörg (Island/DK)

Med en særlig indlevelse og generøsitet slår idaBjörg tonen an og deler gavmildt sine musikalske fortællinger med publikum. idaBjörg, hvis islandske og russiske rødder er med til at farve hendes musikalske univers, bevæger sig elegant mellem genrer som pop, soul, country og jazz. Sangene kredser om at finde retning i de svære perioder i livet og altid med et lys for enden af mørket.

Lalou (D/DK)

Dansk/tyske sanger og pianist Steffie Kristensen (aka Lalou) skriver musik inden for genrerne pop, jazz og world. Teksterne er ofte portrætter af mennesker, hvis historier er druknet i mediernes overvældende informationsstrøm. Lalou har spillet koncerter i ind- og udland, og musikken er præget af et internationalt og mangfoldigt kulturelt miljø.

Alan Roy Scott (USA/Sverige)

Hollywood-sangskriver, producer og mentor Alan Roy Scott har mere end 30 års erfaring med sig i bagagen. Hans musikalske virke består primært i at skrive melodiske popsange til andre kunstnere, bl.a. i forbindelse med Eurovision Song Contest og til større artister, både internationale og herhjemme. Til dette arrangement er det Alan selv, der fremføre sine sange. Han vil indimellem dele ud af sine erfaringer om, hvordan en sang bliver til, og fortælle om sin spændende livshistorie. 

Koncerterne er støttet af Gellerup Kulturmidler v. Aarhus Kommune og Music City Aarhus 2022

Tags:


Lørdag d. 18. juni kl. 15
Kollektivbyen, Gudrunsvej 78 st., 8220 Brabrand
Billetpris: 60 kronerFølg med i Facebookeventet HER.