SHARE Improfest vol. 2

SHARE Improfest vol. 2

Kom med og vær en del af en musikalsk improfest med en række af Europas mest talentfulde unge stemmer inden for improvisationsmusik. Ingen ved, hvordan musikken vil lyde, men der er garanti for unikke musikalske engangsoplevelser.

For femte år i træk skaber Knud’s Kiosk i samarbejde med koncertforeningerne Sun Ship og The Community magi på Sydhavnen. Og for andet år i træk bliver det med det store impronetværk SHARE i ryggen.

SHARE Improfest 2022 bygges på det samme fundament som i 2021: 21 markante, europæiske impromusikere inviteres til at deltage i et 4-dage langt workshop/koncert-format på Sydhavnen, hvor de blandes på kryds og tværs og spiller koncerter i nye konstellationer hver aften. Undervejs bliver musikerne inspireret af artist-talks, workshops, indspilningssessions og de spontane jams, strandture og meget andet, der opstår, når man lever, ånder og spiller tæt sammen i tre dage.

Både publikum og musikere kan forvente en totalt uforudsigelig, men enormt hjertevarm og levende oplevelse, når området omkring Knud’s Kiosk forvandles til en impro-smeltedigel. Glæd jer til at opleve nogle af Aarhus’ stærkeste improstemmer i et møde med musikere fra det svenske improkollektiv FRIM, Le Fondeur de Son i Frankrig, Music Plus i Italien og kollektivet Zpoluras i Portugal.

Det bliver en uforudsigelig og fuldstændig unik mulighed for et intimt møde med cremen af den unge europæiske scene for improvisationsmusik lige nu.

Der er koncerter hver aften efter de fire workshopdage. Programmet opdateres løbende, og koncerterne ligger fast efter følgende tidsskema:

20:00 Koncert #1
21:00 Koncert #2
22:00 Koncert #3
23:00 JAM (åben for alle)

Tags:


Onsdag d. 13. juli kl. 20:00
Knud's Kiosk, Jægergårdsgade 156S, 8000 Aarhus C
Følg med i Facebookeventet HER.