SPOR Festival

SPOR Festival

SPOR Festival

Tag på opdagelse i lydkunsten verden, når SPOR Festival udfolder toner og lyd i nyskabende og eksperimenterende formater rundt omkring i Aarhus.

Programmet for årets SPOR Festival er endnu ikke offentliggjort. Programmet bliver offentliggjort her på siden samt på SPOR festivals egen hjemmeside her.

Om SPOR Festival

SPOR har siden 2005 arbejdet ambitiøst med at aktualisere og udbrede den nyeste lyd- og tonekunst, nationalt som internationalt. SPORs hovedaktivitet er den årlige SPOR festival, der finder sted i maj måned på en række etablerede venues og alternative lokationer i Aarhus.
SPOR festivalens hjerte banker varmt for al den fantastiske ny musik og lydkunst, der skabes for at udfordre og møde publikum, forskønne, gentænke eller vise andre veje. På SPOR kan du opleve både etablerede, internationale komponister/værker/musikere og unge talenter, som vi gør en dyd ud af at etablere en producerende platform for. Der er meget få (hvis nogen!) sikre valg i SPORs programlægning. Det giver sommerfugle i maven og en masse benarbejde, men også – år efter år – masser af bevis for, at genren trives og er i en rivende udvikling.

Tags:
,