Symphony of Horrors

Symphony of Horrors

Sammen med Jakob Stegelmann hidkalder Aarhus Symfoniorkester (under)verdenens bedste film- og spilkomponister og inviterer soundtracket til dine yndlingsmareridt ind i koncertsalen.

I gyserfilm og horrorgenren er der én gylden regel: Skruer du op for musikken, skruer du op for uhyggen. Og til denne koncert drejer vi lydstyrken helt op til 13. Jakob Stegelmann (kendt fra Tv-programmet “Troldspejlet”) er vært for et rådnende potpourri af unævnelige rædsler i form af musikken og temaerne til de film og spil, som gennem årene har givet os de mest frydefulde gys og største chok – for ikke at tale om en akut angst for at gå alene på toilettet. Seriemordere, zombier, dræberhajer, fremmede livsformer og svenske kultister er blot nogle af de karakterer, vi fornyer bekendtskabet med til koncerten, hvor vi sammen nyder gysergenrens allermest grumme fornøjelse: Det er ikke os, det går ud over. Ikke i dag i hvert fald.

Glæd dig til en halloweenkoncert, hvor du frit kan slippe dit indre uhyre løs. Kom udklædt til lejligheden – der udloves særlige præmier til bedste gyser-cosplay begge aftener.

Koncerten er støttet af Kirsten og Gunnar Fonden som en del af Music City Aarhus 2022

DIRIGENT
Christian Øland

MEDVIRKENDE
Jakob Stegelmann – vært

Vitalija Gurviciute – klaver

KOR
Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor og Aarhus Pigekor

VÆRKER
Musik der giver koldsved, åndenød og hjertebanken – fra bl.a. Jaws, Psycho, Alien, Midsommar, The Thing, Amnesia: Dark Descent, Fallout 4, m.fl.

STED
Symfonisk Sal
Musikhuset Aarhus

Tags:


Torsdag d. 3. november kl. 19:30 - 21:30
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 8000 Aarhus C
Billetpris: 350 kroner
Køb billet til koncerten HER.Læs mere på LiteratureXchange's hjemmeside HER.
Følg med i Facebookeventet HER.