Blood Sweat Drum + Bass feat. Soweto Kinch

Blood Sweat Drum + Bass feat. Soweto Kinch

Oplev Danmarks mest eksperimenterende rytmiske ensemble, når Blood Sweat Drum + Bass fyrer op for urbane vibrationer på bedste bigband-maner sammen med rapper og saxofonist Soweto Kinch.

BSD+B fejrede i 2021 20-års jubilæum, og i løbet af 2022 vender de for alvor tilbage til deres rødder i den mere urbane musik. I den forbindelse er der opstået et unikt samarbejde med den engelske saxofonist og rapper Soweto Kinch, som præsenteres som en del af Music City Aarhus 2022. Samarbejdet kulminerer til Aarhus Festuge lørdag d. 3. september kl. 20:30, hvor de spiller en koncert som en del af festivalen Volume Village Beta, arrangeret af Aarhus Volume. Her medvirker Soweto Kinch´ faste trio med Jason Brown (drums) og Josh Vadiveloo (bass) sammen med
BSD+B – altså et giga orkester med 2 trommeslagere, udvidet rytmegruppe, vokal og de faste 14 blæsere – det hele suppleret med en interaktiv visuel side af Sven Ejnar Fisker Langkjær.

Den første koncert i dette samarbejde fandt sted allerede under Aarhus Jazz Festival, d. 13. juli i Musikhuset Aarhus. Her præsenteredes Soweto Kinch både i numre fra hans udgivelse The Black Peril, der var arrangeret specielt til lejligheden, og optrådte som solist i orkesterets store bagkatalog sammen med orkesterets fantastiske solister.

Om Soweto Kinch
Prisvindende altsaxofonist og MC Soweto Kinch er en af de mest spændende og alsidige unge musikere på både den britiske jazz og hiphop-scene.

Om Svend Ejnar Fisker Langkjær
Elektronisk komponist og digital kunstner, uddannet ved DIEM på Det Jyske Musikkonservatorium. Svend Ejnar har i en årrække været interesseret i sammenspillet mellem AI og menneskelig kreativitet. Hans interaktive visuals vil afspejle lydbilledet på en ny og interessant måde.

Koncerten er støttet af Salling Fondene, Dansk Kapelmesterforening, Aarhus Kommune, Statens Kunstfond og Music City Aarhus 2022.

Tags:


3. september kl. 20:15
Volume Village Beta, under Ringgadebroen, 8000 Aarhus C
GratisMusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.