The Blood Sweat Drum + Bass Astonishing Visual Experience feat Soweto Kinch

The Blood Sweat Drum + Bass Astonishing Visual Experience feat Soweto Kinch

Oplev Danmarks største, mest eksperimenterende rytmiske ensemble, når Blood Sweat Drum + Bass fyrer op for urbane vibrationer på bedste bigband-maner.

Med koncerten The Blood Sweat Drum + Bass – Astonishing Visual Experience feat. Soweto Kinch kan publikum glæde sig til et væld af en sanselig koncert, der både taler til øret, øjet, hjertet og hjernen. Ved koncerten præsenteres et unikt samarbejde mellem big bandet Blood Sweat Drum + Bass (BSD+B) og den engelske altsaxofonist og prisvindende rapper Soweto Kinch, som er er en af de mest spændende og alsidige unge musikere på de britiske jazz- og hiphop-scener lige nu. BSD+B fejrede sidste år 20 års jubilæum og vender med denne koncert for alvor tilbage til sine rødder i den mere urbane musik.

Hele koncerten bliver suppleret med en interaktiv visuel oplevelse af Svend Ejnar Fisker Langkjær, der er elektronisk komponist og digital kunstner, uddannet ved DIEM på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har på det seneste arbejdet på at få en computer til at registrere, genkende og interagere med de komplekse lydmønstre, der danner grundlaget for vores egen musikalske forståelse. Dette bringer han med ind i projektet med BSW+B, og det endelige resultat er en koncertoplevelse, hvor den visuelle side søger at afspejle lydbilledet på en ny og interessant måde.

Om Musikhuset Swinger

Koncerten er en del af Musikhuset Swinger. Pga. et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra valgt at flytte Ridehuest Swinger over i Musikhuset og på den måde udvidet samarbejdet med Musikhuset Aarhus. Publikum kan derfor glæde sig til det helt nye, og alligevel helt velkendte, Musikhuset Swinger. 13. – 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter.

Koncerten er en del af Music City Aarhus 2022.

Tags:


Onsdag d. 13. juli kl. 15:00
Musikhuset Aarhus
GratisFølg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.