Tre kor fylder midtbyens torve med sang ved afslutningen af Music City Aarhus 2022

Hør tre minikoncerter med KaserneKoret, Lunar Vocals og Kochs Korene, når de fylder midtbyens torve med sang ved afslutningen på byens musikår. Det er gratis, og alle er velkomne!

Musikken og stemmerne kommer på ingen måde til at forstumme i løbet den store afslutning på Music City Aarhus 2022 d. 17. december – LET’S PLAY TOGETHER. Programmet er spækket med musikalske oplevelser for alle og enhver, og kl. 14.00 bliver scenen givet til tre af byens mange dygtige kor som en del af programpunktet LET’S SING TOGETHER.

KaserneKoret, Lunar Vocals og sangere fra Kochs Korene synger julen ind og musikbyåret ud på torvene i midtbyen med tre gratis minikoncerter, og alle er inviteret til at lytte med. Det er erfarne og veloplagte korkræfter i alle aldre og afskygninger, der ved denne lejlighed vil sørge for god stemning i de aarhusianske gader.

KaserneKoret – Pustervig Torv
KaserneKoret er et rytmisk 6-stemmigt kor bestående af ca. 30 unge sangere i alderen 20-40 år. Koret har eksisteret i mere end 11 år og har siden dag 1 øvet på den gamle Kaserne (deraf navnet), og er altså et rigtigt Aarhus-kor.

Lunar Vocals – Lille Torv
Lunar Vocals er et Aarhus-baseret, rytmisk a capellakor, der specialiserer sig i vokalimprovisation med en stemningsfuld, stærk og medrivende nordisk klang. Koret består af 14 kvinder ledet af Ditte Dupont, som er uddannet i rytmisk korledelse og sang fra Det Jyske Musikkonservatoriu. Repertoiret består af en bred vifte af primært egne arrangementer inden for genrerne folk, art-pop og nordisk folkemusik – men mon ikke, der også sniger sig en enkelt julesang ind ved koncerten til afslutningen på Music City Aarhus 2022.

Kochs Korene – Klostertorvet
Kochs Korene består af 6 forskellige kor, der har til huse på Kochs Skole. Lige fra de yngste i Spirekorene til de ældste i voksenkoret. Ved minikoncerten d. 17. december forener de seks kor stemmerne i tre dejlige julekalendersange samt deres egen skolesang. Så kom og hør den dejlige klang, når over 100 børn og voksne fra Kochs Skole synger sammen.

Koncerterne er en del af LET’S PLAY TOGETHER – Den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022.

Fakta om korkoncerterne

  • Tid: Lørdag d. 17. december kl. 14:00
  • Steder: KaserneKoret på Pustervig Torv, Lunar Vocals på Lille Torv og Kochs Korene på Klostertorvet
  • Kor på torvene arrangeres af Music City Aarhus 2022 i samarbejde i anledning af LET’S PLAY TOGETHER – den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022

Flere nyheder