VÆR MED TIL AT SYNGE JULEN IND! FÆLLESSANG RUNDER MUSIKBYÅRET på Bispetorvet

Music City Aarhus 2022 inviterer til stort fællessangsarrangement på Bispetorvet ved afslutningen på byens musikår lørdag d. 17. december kl.15:00. Katrine Muff fra DR er vært, og hun vil sammen med professionelle musikere fra Aarhus sørge for julestemning og sangglæde til alle.

Mærk magien fra flere tusinde stemmer, der synger i kor, for nu inviteres alle i byen til at synge julen ind sammen. Katrine Muff (Fællessang på DR) er dagens vært, og Jonas Rasmussen (korleder for bl.a. Akademisk Kor Aarhus og BarbAros) står for at lede koret, når Bispetorvet lægger scene til byens største borgerkor.

Med kun en uge til jul er repertoiret jule- og vintersange, som er nøje udvalgt ud fra deres særlige relation til Aarhus by. Fællessangen vil blive akkompagneret af musikere fra Aarhus Jazz Orchestra, strygerensemblet Who Killed Bambi, samt korsangere fra etablerede Aarhus-kor.

Ved åbningen af Music City Aarhus 2022 d. 26. marts mødtes vi på Bispetorvet til en stor koncert fuld af Aarhus-sange sunget af nye kunstnere fra byen med The Antonelli Orchestra som backing. Nu mødes vi samme sted for at runde musikbyåret af i fællesskab. Så tag venner og familie under armen og vær med, når vi sammen synger julen ind.

Vi skal synge:
1. Fortabt er jeg stadig (Vi mødtes i sne) – Stine Pilgaard/Katrine Muff
2. Når sneen falder – Thomas Helmig/Søs Fenger/Peter A.G.
3. Decembersang (Fra Jul på Slottet) – Finn Henriksen/Bodil Heister
4. Dejlig er den himmel blå – N.F.S. Grundtvig/J. G. Meidell
5. Sikken voldsom trængsel og alarm – Peter Faber/Adolf Müller
6. Dejlig er jorden – B.S. Ingemann/Schlesisk, 1700-tallet

Medvirkende:
Katrine Muff – vært
Jonas Rasmussen – Kordirigent
Aarhus Jazz Orchestra
Who Killed Bambi
Sangere fra følgende kor: Akademisk Kor Århus, BarbAros, Det Ny Kammerkor, Jysk Akademisk Kor, Lunar Vocals, Musikstuderendes Kor, Sing It og SONO

LET’S SING TOGETHER – Fællessang på Bispetorvet finder sted lørdag d. 17. december kl. 15:00.

LET’S SING TOGETHER – Fællessang på Bispetorvet er en del af LET’S PLAY TOGETHER – Den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022.

Flere nyheder

Aarhus’ nykomponerede børnesang udgives som noder til alle folkeskoler i byen

‘Solens sang’ er navnet på byens nye børnesang, som blev komponeret af sanger, producer og sangskriver Katrine Stochholm samt en række skolebørn i foråret 2022. Sangen blev fremført for første gang for Dronningen til Hendes Majestæts Regeringsjubilæum i Mindeparken den 3. juni, og nu bliver sangen udgivet som noder og uddelt til alle folkeskoler i byen.

Læs mere »
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.