Pop-up-musik på Skt. Knuds Torv

Pop-up-musik på Skt. Knuds Torv

Oplev tre aarhusacts udfolde sig på to pop-up-scener i midtbyen. Pop-up-koncerterne er startskuddet på en række udendørs musikoplevelser, som aarhusianerne kan se frem til at opleve hver fredag i sommerperioden på Lille Torv som en del af Music City Aarhus 2022. Pop-up-koncerterne præsenterer bredden af dansk musik, og man kan se frem til overraskende og nye musikalske møder med musikere og artister, som leverer musikoplevelser af høj klasse, men som man ikke nødvendigvis møder på de sædvanlige spillesteder.

Pop-up-koncerterne kan blandt andet opleves på den officielle musikrute til den officielle åbning af Music City Aarhus 2022.

Pop-up-koncerterne er præsenteret i samarbejde med UNCOVER Music.

Program

12.30 Thief on the roof

13.15 Carmie

14.00 Chasing Lullabies

14.45 Thief on the roof

15.30 Carmie

Thief on the roof: Guitarduoen Thief On The Roof består af danske Sune Pors, og estiske Kirsi Tilk – to dygtige og kreative guitarister, der spiller originale kompositioner inspireret af folkemusik, gypsy jazz, balkan, flamenco, latin og meget andet. En koncert med denne duo er som en jordomrejse med guitaren som fartøj.

Carmie: Carmie er en ny stemme i den moderne R&B/soul genre. Der bliver flirtet med soul og folk traditioner kombineret med elektroniske elementer, når Carmie giver koncert. Med mange års erfaring som soloartist ved Carmie, hvordan hun skal overbevise sit publikum om at dykke ned i hendes dybsindige og intense musikunivers.

Chasing Lullabies: Chasing Lullabies er en pop duo, der i sine sange forsøger at skildrer små som store tanker. Om den tvivl, der ofte er forbundet med en forelskelse – er jeg mon interessant nok? Om den bekymring, man kan have på andres vegne. Om håb, savn og afsked.

Tags:


Lørdag den 26. marts fra kl. 12:30
Skt. Knuds TorvKoncerten er en del af den officielle åbning af Music City Aarhus 2022 og er gratis