Music City Aarhus
Fotografi af Emil Agerskov

Privat aarhusiansk familiefond øremærker midler til projekter under Music City Aarhus 2022

Fire musikalske legatansøgere kan se frem til at modtage 250.000 af Kirsten og Gunnar Fonden, der har fordoblet årets legatuddeling i musikkens tegn.

Hvert år uddeler Kirsten Overgaard Hjortholm Olsen og Gunnar Steen Jacobsens Familiefond fire legater á 250.000 med det formål at støtte kunst- og kulturlivet i Aarhus. I 2021 har fonden ekstraordinært besluttet at fordoble antallet af legater i anledning af Music City Aarhus 2022 ved at øremærke de fire ekstra legater til projekter under musikbyåret.

Music City Aarhus 2022 ser med stor glæde på fondens nye legater.

“Vi er meget taknemmelige for det flotte bidrag til musikbyåret. At Kirsten og Gunnar Fonden har valgt at støtte os med 1 million kroner viser en meget vigtig opbakning til vores arbejde med at virkeliggøre musikbyåret og giver muligheden for endnu flere spændende projekter, der kan sætte aftryk i 2022.” siger Jesper Mardahl, sekretariatsleder i Music City Aarhus 2022.

De fire legater søges direkte hos Kirsten og Gunnar Fonden, og videre information om ansøgningsprocessen kan findes på www.kirsten-gunnar-fonden.dk.

OM KIRSTEN GUNNAR FONDEN

Fondens fulde navn er ”Kirsten Overgaard Hjortholm Olsen og Gunnar Steen Jacobsens Familiefond”, og den er stiftet for at støtte det aarhusianske kunst- og kulturliv. Fonden støtter dels gennem fire årlige legatuddelinger, dels ved donation til et skulpturelt værk til de nye havnearealer på Aarhus Havn samt ved donation til et eller flere malerier til aarhusianske hospitaler. De fire årlige legater udgør 250.000 DKK pr. legat. Fonden ledes af en bestyrelse på tre medlemmer: Kirsten Jørgensen, kulturdirektør, Steen Stavnsbo, direktør og Peter Rønnow, advokat.

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt vores presseansvarlige Vera Løvø Giver på vera@musiccityaarhus.dk.