MUSIC CITY AARHUS 2022 TAGER TIL KULTURMØDET PÅ MORS: HØR KONCERT MED HUN_SAGDE OG PANELDEBAT OM MUSIKBYERNE

Music City Aarhus 2022 er gået sammen med Promus om at præsentere hele to arrangementer på årets Kulturmødet. Publikum kan se frem til en paneldebat om byernes betydning for musiklivet og derefter en koncert med hiphop/artpop-talentet hun_sagde.

Vi er nu halvvejs igennem musikbyåret i Aarhus, og for en enkelt dag rejser projektet ud af byen og tager til Mors for at gøre status på en del af de initiativer, som Music City Aarhus 2022 og andre har været med til at igangsætte. Det sker ved paneldebatten “Det starter i musikbyerne”, som præsenteres i samarbejde med Promus på Kulturmødet Mors. Den spirende Aarhus-baserede artist hun_sagde spiller derefter koncert og giver et eksempel på den sprudlende talentmasse, Aarhus kan byde på.

Panelet vil under debatten give sig i kast med en række interessante spørgsmål og åbne op for en samtale om byernes rolle for vækstlagsmiljøerne og den kommende generation af musikere. Hvad har byerne af betydning for fremtidens musiktalenter? Hvordan skaber vi de bedste miljøer for talentudvikling? Og hvad kan vi lære af forskellige lokale initiativer?
hun_sagde, som til daglig går under navnet Emma Lillelund Saaugaard, vil udover at sprede sine hiphop-beats og melodiske rapvers på pladsen med sin koncert også deltage i panelet, og her vil en række repræsentanter for musiklivet i Aarhus gøre hende selskab. I debatten kan publikum møde sekretariatsleder for Music City Aarhus 2022 Jesper Mardahl, Jonas Larsen fra institut for X, spillestedsleder og booker ved Fermaten Rikke Andersen og daglig leder ved KORMA Søren B. Kristensen.

Ærlighed i musikken

hun_sagde er af flere blevet spået som en artist, man bør holde øje med. Hendes hårdtslående og samtidigt melodiske elektroniske produktioner danner rammen om de poetiske tekster, som hun_sagde skriver om både menneskets og samfundets skyggesider. Melankoli og ærlighed præger det lydlige og det sproglige univers, som musikken bevæger sig i.

hun_sagde har allerede spillet på diverse upcoming-scener som SPOT Festival og Uhørt Festival. På Kulturmødet bliver hendes koncert en del af et spændende musikprogram, som i år tæller mange Aarhus-navne. Kulturmødets gæster kan bl.a. se frem til Dopha, Rigmor, Zar Paulo, Who Killed Bambi + Steffen Brandt, Hvalfugl og Tundra – alle funderede i smilets by.

Panelet “Det starter med musikbyerne” finder sted fredag d. 26. august kl. 14:00-15:00 i Klostergården, KulturVejen. Koncerten med hun_sagde starter lige efter panelet kl. 15:00 og foregår samme sted.

“Det hele starter med musikbyerne” og koncerten med hun_sagde præsenteres af Music City Aarhus 2022 og Promus på Kulturmødet 2022.

Flere nyheder

Aarhus’ nykomponerede børnesang udgives som noder til alle folkeskoler i byen

‘Solens sang’ er navnet på byens nye børnesang, som blev komponeret af sanger, producer og sangskriver Katrine Stochholm samt en række skolebørn i foråret 2022. Sangen blev fremført for første gang for Dronningen til Hendes Majestæts Regeringsjubilæum i Mindeparken den 3. juni, og nu bliver sangen udgivet som noder og uddelt til alle folkeskoler i byen.

Læs mere »
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.